برگزیده شدن ۳۳ اثر در داوری مهر اصالت ملی گیلان

در هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی صنایع‌دستی استان گیلان، از میان بیش از ۱۰۰ اثر ارسال‌شده توسط هنرمندان سراسر استان، ۳۳ محصول برتر در رشته‌های مختلف به‌عنوان آثار منتخب برای تأیید نهایی به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی معرفی شدند.

به‌گزارش میراث‌آریا، محمدرضا امیری‌نژاد گفت: در پی فراخوان ارسال محصولات منتخب صنایع‌دستی برای داوری «مهر اصالت ملی»، در مجموع بیش از ۱۰۰ اثر از هنرمندان سراسر استان به معاونت صنایع‌دستی ارائه شد که پس از ارزیابی و داوری توسط کارشناسان خبره، ۳۳ اثر موفق به کسب حدنصاب نمره لازم شده و برای تأیید نهایی به معاونت صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارسال خواهند شد.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی  استان گیلان ضمن قدردانی از تلاش هنرمندان و استادکارانی که آثار ارزشمند خود را در معرض داوری قرار دادند، اظهار کرد: تولیدات ارائه‌ شده از تنوع قابل‌توجهی برخوردار بوده و رشته‌های شاخص استان گیلان از جمله چادرشب‌بافی، رشتی‌دوزی، صنایع چوبی، حصیربافی، bamboo (بامبو)، مروار، نمد، بافتنی‌های سنتی، چرم و سایر رشته‌ها را دربر می‌گیرد. در نهایت، با نظر داوران و بر اساس سهمیه تعیین‌شده، ۳۳ اثر از رشته‌های مختلف برگزیده و اقدامات لازم برای تأیید نهایی آنها از سوی وزارتخانه در دستور کار قرار گرفته است.

او، اصالت، ابتکار و خلاقیت، کیفیت، ظرافت اجرا، سازگاری با طبیعت، استفاده از مواد اولیه قابل بازیافت و رنگ‌های طبیعی، کاربردی بودن و قابلیت عرضه در بازار را از مهم‌ترین شاخص‌های مؤثر در انتخاب آثار برتر عنوان کرد و افزود: برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی زمینه‌ساز کسب مهر اصالت بین‌المللی آثار خواهد بود.

امیری‌نژاد ابراز امیدواری کرد که همچون سال‌های گذشته، تعدادی از محصولات ممتاز هنرمندان گیلانی در فهرست آثار منتخب کشوری قرار گرفته و با تلاش و پیگیری، موفق به دریافت مهر اصالت جهانی شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404082101486
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha